Efter lite efterforskningar har jag nu hittat vart man både kan köpa IQOS, och vart man kan köpa cigaretter. Här på denna sidan hittar du mer information om IQOS pris och vart dem finns att köpa i Sverige än så länge. Jag ska direkt säga att jag själv inte testat dem ännu, men jag har stått bredvid en kompis som rökt Heat not burn cigaretter.

Kan inte påstå att det lukta speciellt trevligt, och lukten påminde mig om min gamla mormor som dog av cancer på grund av cigaretter. Ni vet den där äckliga fill lukten, som bara cigaretter kan ge. Väldigt likt den lukten måste jag säga att det var för mig, och jag kommer då inte att ta i denna tobaksvara.

Är IQOS hälsosamt?

Vad tror du själv, att röka ner nikotin direkt ner i lungorna? Du kan redan vid första blåsset av cigaretten påbörja ett beroende som du sedan får tampas med livet ut. Nä naturligtvis är detta gällt annat än att åka på kurort och ta hand om sin kropp, du riskerar ett livs långt beronde av att använda denna produkt.

Vart finner jag IQOS återförsäljare?

Du hittar dem lite över allt, och snart på alla andra ställen som säljer cigaretter från Philip Morris och andra cigarett tillverkare. Oftast då mackar som säljer beronde framkallande produkter så som cigaretter.

Håll dina heets långt borta från barn

Heets är den cigarett du stoppar ner i din IQOS, som värmer upp tobaken och förvandlar det till en ånga som du sedan får ner i lungorna. Dessa ska till varje pris hållas gömda för barn som både kan sätta dem i halsen, och börja äta på dem om de får tag på dem. Om ett barn får i sig för stora mängder heets kan det få allvarliga konsekvenser, och kam leda till att barnet dör av nikotin förgiftning.