Att använda analkulor på en sexdocka ganska sexsigt att göra – och det funkar hur bra som helst att göra om du bara vet om hur du ska använda dem så att din docka inte ska gå sönder. Nu tänker du säkert också vad det är som skall kunna gå sönder, och det är de hål som du stoppar analkulorna i som kan spricka om du inte gör det på rätt sätt.

Hur gör man då på rätt sätt?

Det finns flera olika tekniker när man använder analkula på en sexdocka, men den viktigaste faktorn är att du alltid ska använda glidmedel när du gör det. Det är mycket viktigt att du använder dig av ett bra glidmedel som inte torkar ut under akten, annars risker du att det ändå börjar spricka i skinnet på dockan när du tar ut kulorna från dockans anal.

Hur stora får analkulorna vara som du använder på sexdockan?

Det beror på hur stort själva hålet på din sexdockas anal är som du tänker köra analkulorna i. Ofta är dem ganska små hålen, men är dockan gjord av rätt material så är den också ganska elastisk av sig.

För att lättast ta reda på vilken storlek på hålet det är i analen på din sexdocka kan du gå in på en butik som Sexdockan.com och se hur stora dem är på deras sexdockor.

Dom har många bra sexdockor i sin butik som du kan använda både analkulor, analpluggar och andra roliga sexleksaker på.

Finns det risk för att kulorna fastnar i sexdockans anal?

Om du använder dig av ett bra glidmedel eller någon annan form av olja ska detta inte vara ett problem, men var försiktig när du drar ut kulorna ur dockans anal.

Är du bara försiktig och använder dig av rätt smörjmedel så ska det alltså inte vara någon som helst fara för att kulorna fastnar i sexdockans anal.

Vart köper man anal-kulor?

Det finns många butiker på nätet som säljer analkulor, och frågan är snarare vilka som säljer dem för bäst pris.

Utbudet är ganska stort också, och priset från hemsida till hemsida kan också variera ganska mycket. Besök flera olika hemsidor innan du bestämmer dig för vilken hemsida du ska handla ifrån.

Kan kulorna gå sönder?

Nja de kan knappt inte gå sönder, detta beror på att dem är gjorda av plast eller glas för det mesta. Enbart de av glas kan gå sönder, om du skulle tappa analkulorna när du använder dem.

I övrigt ska det till ganska mycket våld innan den analkula går sönder, och skulle den gå sönder har ni nog haft det ganska vilt i sängen.